EKS Service

EKS Service Kft.

Áttekintés

Az EKS Service Kft.-t 1991-ben alapította a Magyar Villamos Művek és a német EON-ENACO. Széles tevékenységi köre kiterjed az építőipar több területére, korrózióvédelemre és térinformatikai rendszerek kialakítására. A cég az elmúlt csaknem két évtizedben töretlenül fejlődött: 1998-ban megszerezte az ISO 9001/14001 minősítési tanúsítványt, és 2006-ra árbevétele elérte az évi 2,5 milliárd forintot.

TEVÉKENYSÉG

kereskedelem, szolgáltatás

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

49 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

1 720,87 M Ft (2012)

RENDSZER

LIBRA3s Integrált Ügyviteli Rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2006

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

5 fő

A folyamat

Az együttműködés lépései

03 LÉPÉS

1
01. Felismerés
A cég fejlődésével járó adatmennyiség és tranzakciószám-növekedés megkövetelte az informatikai rendszer fejlesztését. 2003. januárjában a LIBRA Com programot vezették be, azonban rövid használat után kiderült, hogy a karakteres, szigetszerűen működő alkalmazás nem tudja teljesen lefedni az EKS Service gazdálkodását.
2
02. Kiválasztás
Ezért új LIBRA vállalatirányítási szoftvert kellett keresni, és a döntés a LIBRA Com utódjára, a LIBRA3s-re esett. "Több szoftvert is megnéztünk a piacon, de ebben a kategóriában nem találtunk jobbat, a magasabb kategóriájú rendszer pedig már túl drága lett volna", mondta Gyarmatiné Deli Ilona, gazdasági vezető.
3
03. Bevezetés
Az EKS Servicenél 2006. novembere óta fut a LIBRA3s rendszer hét modulja, amelyek a cég gazdálkodását végre teljesen lefedik. Az öt felhasználó a számos előny között egyöntetűen kiemelte a likviditás, mérleg, pénztár, számla, tárgyi eszközök, készlet és kontrolling szolgáltatásokat.
Több szoftvert is megnéztünk a piacon,
de ebben a kategóriában nem találtunk jobbat.

EKS Service

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás

LIKVID

pénzügyi nyilvántartások vezetése

PÉNZTÁR

házipénztár kezelése

SZÁMLA

értékesítés és számlakészítés

TÁRGYI

eszközök nyilvántartása

KÉSZLET

készletnyilvántartás

KONTROLLING

dinamikus vezetői táblák

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!