LIBRA InfoCenter

LIBRA InfoCenter

A vezetői információk gyors eléréséhez
LIBRA

Áttekintés

A LIBRA integrált vállalatirányítási rendszerek különböző funkcióiban berögzített adatokat összegyűjtő InfoCenter a vezetői információk gyors elérését teszi lehetővé. Az információs rendszer funkció Windows grafikus környezetben szolgálja ki a közép- és felsővezetők átfogó vállalati szintű információs igényét.

A rendszer főbb jellemzői

A vállalatirányítási rendszer hathatós segítséget nyújt a közgazdasági szemléletű elemzések több dimenziós táblázatokban való megjelenítésére, ahol a gyűjtési feltételrendszereket a felhasználó saját kívánalmainak megfelelően definiálhatja, módosíthatja.

Ezeken felül szinte teljes szabadságot biztosít a felhasználóknak a táblák, listák összeállításában, akár egy adatbáziskezelő rendszer, hiszen minden cégnél más és más információkra van szükség különféle adatokból, adatbázisokból. Továbbá alkalmas terv-tény adatok összehasonlítására, a tendenciák grafikonon történő szemléltetésére.

Az InfoCenter modul legfontosabb funkciói

Háromdimenziós táblázatok főkönyvi adatokból
Tervtáblázatok létrehozása és kezelése
Dinamikus listák létrehozása az analitikus modulokból
Naprakész mutatószámok
Diagramkészítési lehetőség
Közvetlen Excel-kimenet
Interface külső adatok fogadására
Internetes hozzáférés
EXTRA VEZETŐI INFORMÁCIÓK

InfoCenter XL kontrolling rendszer

Az InfoCenter XL kontrollingrendszer a naprakész adatok alapján biztosítja a vezetés számára a gyors és optimális döntések meghozását. A program rendelkezik saját táblázat- és listageneráló, továbbá tervező felülettel, de ezen túlmenően magas szinten támogatja a Microsoft Excel integrált módon történő használatát. Az Excel állományokon kívül biztosítja a DOC, PDF, JPG állományok importálását, lehetővé téve egy központilag menedzselt, strukturált információs adatpiac kialakítását.