Cégünk

Cégünk

30ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT

a vállalatirányítási rendszer terén

A Libra Szoftver Zrt. 2006-ban jött létre a Volán Elektronika Zrt. leányvállalataként. A LIBRA az anyavállalattól az integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftverek forgalmazását és utógondozását vette át, melyek a néhány fős kisvállalkozásoktól egészen a több ezer főt foglalkoztató nagyvállalatokig, a legkülönfélébb környezetben és a gazdaság minden területén, a non-profit szférában és az oktatásban is alkalmazásban vannak.

Szoftverek, amelyek együtt növekednek a céggel
A LIBRA rendszerek moduláris felépülésüknek és széles körű paraméterezhetőségüknek köszönhetően vállalatra szabható vállalatirányítási/ügyviteli megoldást jelentenek.
Alkalmazásukkal a vállalat egyes folyamatai automatizálhatóak, ezzel segítve elő a hatékonyabb munkavégzést.
A partnerségben hiszünk.
Az ország teljes területét lefedő viszonteladói szakértői bázissal rendelkezünk, és rugalmas, az ügyfél igényeinek leginkább megfelelő licencelési módozatokat kínálunk. Rendszereink teljes mértékben integrálhatók, az egyedi igényeket gyors és hatékony fejlesztésekkel szolgáljuk ki, emellett folyamatos szoftverkövetést és gyártói támogatást nyújtunk.
Minden adat egy helyen.
A LIBRA egyszerre teremti meg mind a különböző vezetői információs és döntés-támogató funkciók, mind pedig a különböző alrendszerekben keletkező üzleti tranzakciókat feldolgozó funkciók integráltságát. A szoftverekben nincs szükség többszörös adatbevitelre, mert az egyes funkciók egymásra épülnek, az adatok egy egységes vállalati adatbázisba kerülnek.

SZOFTVERPARTNEREINK

Külső alkalmazások, melyek komplex módon
egészítik ki a LIBRA rendszereit

SZOLGÁLTATÓ PARTNEREINK

Viszonteladóink országszerte dolgoznak ügyfeleink gyors és szakszerű kiszolgálásán.

GERLEI ÉS TÁRSA SZOFTVER
Tatabánya
RUTINSOFT KFT.
Nyíregyháza
KNN INFORMATIKA KFT.
Győr
SZÁMKER KFT.
Zalaegerszeg
NEMES DÁNIEL e.v.
Debrecen
SZÁMSOFT Kft.
Budapest
OM SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT.
Budapest
VALCOMP BT.
Miskolc
PC TELECOM BT.
Kaposvár
VARGA SZÁMÍTÁSTECHNIKAI KFT.
Szolnok
partner_map

Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk és munkatársaink egyaránt tesznek a társadalomért az alapvető
üzleti tevékenységeken és szociális befektetéseken, programokon keresztül.

godollo

Gödöllői Királyi Kastély

A Libra Szoftver Zrt. a Gödöllői Királyi Kastély megújulását több mint 20 éve támogatja, kiérdemelve ezzel a megtisztelő gyémánt fokozatú támogató elismerést.
heim-pal-gyermekkorhaz

Heim Pál Gyermekkórház

2013-ban Magyarországon egyedülálló, elsőként egészségügyi intézményben alkalmazott interaktív padlókivetítőt adományozott a Libra Szoftver Zrt. a Heim Pál Gyermekkórháznak. A 2,4 millió forint értékű hazai innovációs berendezésen 3 különböző játék érhető el, ami megkönnyíti a kis betegek számára a kórházban eltöltött időt.
kozhasznu-intezmenyek

Közhasznú intézmények

Jelenleg 33 közhasznú intézmény számára biztosít ingyenes hozzáférést a LIBRA3s mérleg modulhoz a Libra Szoftver Zrt. Ezzel is támogatva az alapítványokat, hiszen a 2011. évi CLXXV. számú törvény értelmében a közhasznú szervezeteknek 2012-től kettős könyvvitelt kell vezetniük.
jotekonysagi-szervezetek

Jótékonysági szervezetek

Mindemellett több jótékonysági szervezetet is támogat már évek óta vállalatunk: Bátor Tábor, Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, Jó Szívvel Alapítvány, Napfény a Beteg Gyermekekért Alapítvány, Őrangyal Európai Alapítvány, Pécsi Sport Nonprofit Zrt., Segítő Kéz Alapítvány, Szív Hangja Alapítvány, Szívvel Közösen Gyermekeinkért Alapítvány.