Barnád

Barnád Kft.

Áttekintés

Az 1996-ban családi vállalkozásként alapított Barnád Kft. 1999 végén vásárolta meg a sásdi tüzépet, és kezdte meg az építőipari anyagokkal való kereskedést. A környékbeli kivitelezők kiszolgálásán kívül a teljes Dél-Dunántúlról keresik meg a céget egyéni vásárlók is, elsősorban a természetes kövek miatt, amire a kezdetek óta nagy figyelmet fordítanak. A folyamatos fejlődés révén 2005-ben a cég megnyitotta Barkács Centrumát.

TEVÉKENYSÉG

építőipari anyagok kereskedelme

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

4 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

67,90 M Ft (2012)

RENDSZER

LIBRA3s Integrált Ügyviteli Rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2006

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

3 fő

A folyamat

Az együttműködés lépései

03 LÉPÉS

1
01. Felismerés
Annak ellenére, hogy kisvállalkozásként működtek, és anyagi lehetőségeik korlátozottak voltak, a tulajdonosok 2006 végén mégis úgy döntöttek, hogy ki kell alakítani egy olyan integrált ügyviteli rendszert, ami meggyorsítja a mindennapi munkát. Korábban tevékenységükhöz egyáltalán nem használtak ügyviteli szoftvert, minden nyilvántartást papíron vezettek, és a több ezer árucikkről így fizikailag lehetetlen volt pontos készletnyilvántartást vezetni. Ahogy a legtöbb hasonló esetben, korszerű ügyviteli szoftver híján, a vezetők nem rendelkeztek naprakész információval a cég gazdasági, pénzügyi adatairól. Ezt az igényt erősítette a tulajdonosok egyik alapelve, miszerint minden évben fejlesztik valamivel vállalkozásukat.
2
02. Kiválasztás
A cég tulajdonosai úgy döntöttek, hogy rögtön kettőt lépnek előre, és a köztes lépcsőt kihagyva - egyszerű számlázó és készletkezelő rendszerek vásárlása helyett - azonnal egy integrált ügyviteli rendszert keresnek. "Több kollégától érdeklődtünk, hogy vannak megelégedve az általuk használt rendszerrel és a szolgáltatókkal, az ő tapasztalataik és a kedvező ár miatt döntöttünk a LIBRA ügyviteli szoftver mellett", mondta el Szabó Jenőné, a Barnád Kft. egyik tulajdonosa.
3
03. Bevezetés
Az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a nyár közepén kezdődött a sásdi telephelyen, és őszre a teljes pénzügyi és könyvelési rendszer működött, ami által nem csak naprakész információkhoz jutnak, de a korábbi külső könyvelőirodánál alacsonyabb költségen is. Az értékesítés, a rendelések és a szerződések nyilvántartása 2006 októberének közepén indult el a LIBRA ügyviteli szoftverben. "Biztonságot ad, hogy az ember úgy érzi, kezében tartja a vállalkozás ügyeit, sokat segít a döntések meghozatalában, hogy minden információnak a birtokában lehetünk. Úgy érezzük, hogy a rendszer bevezetésével a jövőbe tettünk egy lépést." – összegezte első tapasztalatait a rendszerről Szabó Jenőné.
Biztonságot ad, hogy az ember úgy érzi, kezében tartja a vállalkozás ügyeit,
sokat segít a döntések meghozatalában, hogy minden információnak a birtokában lehetünk.

Barnád

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás

LIKVID

pénzügyi nyilvántartások vezetése

PÉNZTÁR

házipénztár kezelése

SZÁMLA

értékesítés és számlakészítés

TÁRGYI

eszközök nyilvántartása

KÉSZLET

készletnyilvántartás

VONALKÓD

vonalkód kezelés

INFOCENTER

vezetői információk

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!