Okos LIBRA

Okos LIBRA

Mobil eszközökre fejlesztett applikáció
Okos LIBRA

Áttekintés

Támogatja a testre szabott – a vezető szokásához, igényéhez igazodó lekérdezéseket. A webes felületen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a cég vezetője beállítsa, hogy melyek számára a legfontosabb lekérdezések. Ezek eltárolásra kerülnek és a belépést követően a kezdő oldalon azonnal láthatóvá válnak.

A rendszer főbb jellemzői

Gyorsan és kényelmesen lehet a felületen megjelenő bizonylatok között keresni, a megjelenített adatokat szűkíteni. A keresőben tetszőleges szövegrészre lehet szűrni, keresni. Az egyes lekérdezéseknél a fejlécre kattintva lehetőség van az adatok sorba rendezésére. Igénytől függően a partnerek ABC sorrendbe állíthatók, valamint dátum szerint is sorba rendezhetők az adatok. A webes felületen a lekérdezések által visszaadott adatsorok látványos, egyéni igényekhez igazodó diagram formájában is megjeleníthetőek.

Az Okos LIBRA segítségével a vevői és szállítói számlák partnerenként legyűjthetők, valamint lehetőség van új vevői számla kiállítására, szállítói számlák elutalására. Vevői számla kiállítását követően a kész számlát automatikusan PDF formátumban kapjuk meg, melyet ezt követően lehetőség van e-mailen továbbküldeni vagy kinyomtatni.

Az Okos LIBRA segítségével az alábbi pénzügyi lekérdezéseket tudja megtekinteni

Nyitott bizonylatok
A vállalatvezető gyorsan és könnyedén megtekintheti az összes vevői kintlévőségét, szállítói tartozásait, bevételeit és kiadásait. Áttekintő képet ad a vállalat gazdálkodásának helyzetéről több év összehasonlításában, a kötelezettségeket és követeléseket több szempontból jeleníti meg. A bizonylat szintű adatelérés mellett összesítések készülnek partnerenként, valamint a teljes vállalatra vonatkozóan is.
Likviditás előrejelzés
Egyszerűen és gyorsan teszi láthatóvá egy összegben, hogy mely követelések vannak még határidőn belül, milyen összegben van lejárt követelése a vállalatnak. Emellett szemlélteti vállalatának az egy összegű határidőn belüli és már lejárt tartozásait is.
CashFlow
Lehetővé teszi a vállalat vezetője számára, hogy a cége aktuális pénzügyi adatait tetszőleges helyszínről, munkaidőtől független időpontban is elérje. Könnyedén ellenőrizheti, mennyi pénz folyt be a céghez és milyen összegű kiadások voltak. Napi, heti, havi, negyedéves és éves bontásban láthatók a bevételek, kiadások és az aktuális egyenleg.
Top 10 partnerek
Forgalom alapján megtekinthetők a Top 10 vevői és szállítói partnerek. A webes felületen diagram szemlélteti az egyes partnerek egymáshoz viszonyított méretét a forgalmuk alapján.