LIBRA Report Engine

LIBRA Report Engine

Intelligens lekérdezések
LIBRA Report Engine

Áttekintés

A LIBRA Riport Engine a LIBRA ERP rendszer intelligens lekérdező modulja, mely önálló webes alkalmazásként, JAVA technológia használatával biztosítja mind a standard beépített, mind az egyedi felhasználói riportok és kimutatások készítését, és akár ütemezett futtatását. A rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználói lekérdezések több szálon futva minimálisan terheljék az adatbázist, ennek ellenére a lekérdezések az eddigi idő töredéke alatt lefussanak. A valós idejű lekérdezések az online lekérdezés gyorsaságával, pontosságával rendelkeznek, ennek eredményeként a publikált adatok és információk folyamatosan naprakészek lesznek.

A rendszer főbb jellemzői

A lekérdezések beállításai elmenthetőek, ami a jövőbeni munkafolyamatok lerövidítését eredményezi. Lehetőség van több időszakban tárolt adatok összehasonlítására és elemzésére akár grafikon formájában prezentálva. Az elemzések által kiszámolt értékek lefúrásos módszerrel nyomon követhetők, a mögöttes bizonylatok lekérdezhetők.

A kért kimutatások rugalmasan választható formátumokban nyerhetők ki a rendszerből, így akár lehetőség van Excel formában tovább elemezni a kinyert adathalmazt.

Az ütemezett lekérdezéseket a rendszer képes – kezelői beavatkozás nélkül – automatikusan futtatni, és beállított személyek, csoportok részére továbbítani, így a vezetők pontos információk birtokában hozhatják meg üzleti döntéseiket.

LRE online NAV számla adatszolgáltatás

NAVService
Java alapú webservice szolgáltatás, amelynek segítségével a 23/2014 (VI.30) NGM rendelet szerint a 2018.07.01-től készített számlákra vonatkozóan elvégzi az adatszolgáltatást, és annak válaszüzeneteit a nap 0-24 órájában, emberi kéz érintése nélkül. Szükségtelen hozzá kliens oldalon futó LIBRA3s program, de el kell érnie a LIBRA3s adatbázisát.
Frontend
Java alapú webservice szolgáltatás, amelynek segítségével különböző szűrésekkel akár időzített riportgenerálás hajtható végre. A lekérdezés eredménye többféle formátumban (ods, odt, xslx, docx, pdf stb.) megjeleníthető, és akár mobil eszközön is használható.