LIBRA Projektkalkuláció

LIBRA Projektkalkuláció

Gyártással foglalkozó gazdasági társaságok speciális igényeire tervezve
LIBRA

Áttekintés

A LIBRA Projektkalkulációt speciálisan a gyártással foglalkozó gazdasági társaságok igényeinek megfelelően fejlesztettük ki. Az Európai Uniós pályázatoknak köszönhetően a bevezetési költségek jelentős része vissza nem térítendő támogatásból finanszírozható.

A rendszer főbb jellemzői

A rendszer képes kezelni a vevői és szállítói ajánlatkéréseket, megrendeléseket, költség-haszon elemzést végez, és automatikusan kontírozza a készletmozgások során keletkező tételeket.

A folyamat

Az együttműködés lépései

08 LÉPÉS

1
01. Vevői ajánlatkérés
2
02. Projektkalkuláció
Anyagszükséglet-tervezés, élőmunka-időráfordítás tervezése, előzetes költségkalkuláció, megrendelés beütemezése.
3
03. Szállítói ajánlatkérés
Alvállalkozó bevonása, raktáron nem lévő anyagok beszerzése esetén felmerülő ráfordítás-tervezés. Több beszállítói ajánlat kezelése, árak összehasonlítáa, partnerek árajánlatainak rangsorolása.
4
04. Költség-haszon elemzés
A projektkalkuláció elvégzését követően, mely már tartalmazza az esetleges szállítói árajánlatokat, a kapott végösszeggel költség-haszon elemzést végezhet a projekt eredményességének kimutatása érdekében.
5
05. Vevői és szállítói megrendelések
Vevői és szállítói megrendelések teljesítésének ütemezésére, nyomon követésére szolgáló lehetőség. Lehetőség van mennyiségi és összegbeli ütemezésre is.
6
06. Anyagköteg (SARZS) számok, műbizonylatok
Lehetőség van a készletmozgások során keletkező tételek automata kontírozására. A sarzs szám biztosítja a visszakereshetőséget.
7
07. Gyártás, szerelés nyomon követése
Anyagok raktári kimozgatása. Szerelés, megmunkálás tényidejének rögzítése. Terv-tény munka összehasonlítása. Félkész, késztermékek raktárra vételezése, nyomon követése. Raktári kiadás / kiszállítás EKÁER támogatással.
8
08. Pénzügy, számvitel
A vállalat működése során felmerülő összes pénzügyi folyamatot hívatott támogatni. Számos elemzési, lekérdezési lehetőség: kintlévőségek, folyószámla kezelése, határidős listalekérdezés, cashflow elemzés stb. Hatékony áfabevallás támogatás.