MVMI

MVMI Zrt.

Áttekintés

Az MVMI alapvetően informatikai szolgáltatást nyújt az MVM Holding csoport tagvállalatainak részére, azaz biztosítja számukra az infrastruktúrát és az alkalmazásszerver üzemeltetését, amelyen a Libra rendszer is fut.

TEVÉKENYSÉG

informatikai szolgáltatás

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

451 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

15 897 099 300 Ft (2019)

RENDSZER

LIBRA11 integrált vállalatirányítási rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2008

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

140

A folyamat

Az együttműködés lépései

04 LÉPÉS

1
01. Felismerés
Elsőként az egyik tagvállalat, az akkor még MVM Partner (ma NKM Energia) részéről jelentkezett az üzleti igény a Libra rendszer bevezetésére villamosipari és földgázkereskedelmi területen, és ennek következtében a kiskereskedelmi funkciókra, illetve az ügyfélszámla-kezelésre lett elsőként egy-egy Libra példány használatba véve.
2
02. Kiválasztás
A döntés érdekessége az volt, hogy az MVM Partner, miután végignézte az összes versenyben lévő szoftvert, elérte, hogy az MVM csoportos egységes számlakezelésének ellenére egy teljesen külön szoftver mellett dönthessen. Ez lett a Libra.
3
03. Bevezetés
Az elmúlt évtizedben az MVM elkötelezettsége nem változott, sőt! A közelmúltban is zajlott egy IT projekt, amivel a kereskedelmi oldalon megjelent rendszereket konszolidálják, és ebben a folyamatban a Librának komoly szerepe van. A Libra Szoftver napi szintű jelenléttel segíti az NKM Energia munkáját, ami például azt is jelenti, hogy a hibabejelentések, a próbaszámlázások esetében nagyon gyorsan tud reagálni. Emellett helyszíni támogatást is biztosít, ami nem csak IT, hanem üzleti támogatást is jelent.
Az MVM Partner a cégcsoport egységes számlakezelésének ellenére egy teljesen külön szoftver mellett döntött. Ez lett a Libra.

MVMI

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás

LIKVID

pénzügyi nyilvántartások vezetése

CASHCENTER

banki és egyéb elektronikus fizetések, utalások modul

VESZ

villamosenergia-számlázás modul

OLÜSZ

online ügyfélszolgálat modul

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!