Félegyházi Fejlesztési Kft.

Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft.

Áttekintés

A távhőszolgáltatást 2019. augusztus 1-jétől a Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. látja el Kiskunfélegyházán, amely 100 százalékban Kiskunfélegyháza Város Önkormányzatának tulajdonában áll.

TEVÉKENYSÉG

távhőszolgáltatás

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

16 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

100 712 000 Ft (2019)

RENDSZER

LIBRA11 integrált vállalatirányítási rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2019

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

5

A folyamat

Az együttműködés lépései

04 LÉPÉS

1
01. Felismerés
Amikor a távhőszolgáltatást az önkormányzat át akarta venni, a közszolgáltatás legfontosabb feladatává a közüzemi számlázás elvégzése vált, ehhez pedig megbízható rendszerre volt szükség.
2
02. Kiválasztás
Az átvételre nagyon kevés idő volt, de az önkormányzat nagyon jó kapcsolatot ápolt a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.-vel, amellyel már előzetesen egyeztetett a tevékenység ellátásáról. A TERMOSTAR a LIBRA Szoftver Zrt. megoldásait használta, és javaslatukra a Félegyházi Fejlesztési Kft. is megkezdte az egyeztetést a LIBRA-val. Mivel a rendelkezésre álló idő kevés, az elvégzendő feladat pedig nagy volt, ezért bíztak a TERMOSTAR ajánlásában, továbbá a rendszer működése is nagyon szimpatikus volt, úgyhogy gyorsan egyértelművé vált, mit fognak választani.
3
03. Bevezetés
A LIBRA két dedikált kapcsolattartót jelölt ki a Félegyházi Fejlesztési Kft. számára, akikkel folyamatosan egyeztettek. Az egyikük a műszaki paraméterezésért, a vevőtörzsadatok megfelelő kialakításáért és minden olyan programozási feladatért felelt, ami szükséges volt ahhoz, hogy maga az adatállomány összeálljon és betölthető legyen. Mivel az előző szolgáltatótól nem megfelelő minőségben kerültek átadásra az adatok, az egész logikáját is fel kellett építeni. A másik kapcsolattartó a pénzügyi kérdésekben és a számlázás könyveléstechnikai részében segített. A bevezetés júliusban kezdődött, és onnantól kezdve, hogy az adatállomány rendelkezésre állt, három héten belül már az első számla is elkészült. a A Félegyházi Fejlesztési Kft. szerint senki más nem tudta volna elvégezni ezt a feladatot ilyen rövid határidővel. Az is nagyban elősegítette a bevezetés sikerességét, hogy már rendelkezésre álltak a LIBRA azon moduljai, amikre elsődlegesen szükség volt az induláshoz. Ez volt a Távhő, Pénzügy és a Kassza modul, melyeket jelenleg is alkalmaznak.
Senki más nem tudta volna elvégezni ezt a feladatot ilyen rövid határidővel.

ALFÖLDVÍZ

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyvi modul

LIKVID

pénzügyi modul

CASHCENTER

banki és egyéb elektronikus fizetések, utalások modul

SZÁMLA

értékesítési és számlakészítő modul

KASSZA

házi és valutapénztári modul

TÁVHŐ

távhőszolgáltatási modul

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!