BRAGA

BRAGA Öltönyház

Áttekintés

A BRAGA márkát megteremtő és forgalmazó C. Park (2000) Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a konfekciógyártás területén. Fő tevékenységük férfi felsőruházati termékek, zakók, öltönyök, nadrágok gyártása, emellett szezonális jelleggel felöltőket, férfi kabátokat is készítenek. A termelés a cég saját ruhagyárában történik, ahol jelenleg 830 főt foglalkoztatnak, és napi 1400 öltönyt gyártanak. Ennek a mennyiségnek túlnyomó részét külföldön értékesítik. Fő piacaik: Németország, Hollandia, Franciaország, Nagy-Britannia.

TEVÉKENYSÉG

férfi felsőruházati termékek gyártása

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

12 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

2 742,67 M Ft (2012)

RENDSZER

LIBRA3s Integrált Ügyviteli Rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2011

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

10 fő

A folyamat

Az együttműködés lépései

03 LÉPÉS

1
01. Felismerés
A cég könyvelését eredetileg egy könyvelőiroda végezte. A napi működéshez elengedhetetlen pénzügyi és számviteli adatok késve érkeztek a döntéshozókhoz. A könyvelés saját házon belülre vonása és az integrált rendszer bevezetésének igénye egyszerre született meg. Később, második lépésként fontossá vált, hogy a különböző helyszíneken található üzlet, raktár és a központ ugyanabban a rendszerben tudjon dolgozni, mert ez a naprakész információ szolgáltatásán túl a nem mindig egy helyen tartózkodó munkatársak életét is nagyban megkönnyítené. A cégnek egy megbízható felhő alapú szoftverre volt szüksége.
2
02. Kiválasztás
A C. Park (2000) olyan rendszert keresett, amelyben a kereskedelmi-logisztikai folyamatok és a pénzügy-számvitel is magas színvonalon tud integráltan egy rendszerben működni, valamint ami lehetőséget kínál vonalkódos rendszerhez történő kapcsolódásra és mindezek mellett a bolti eladók munkáját is támogatja. A távoli elérést pedig a Libra Szoftver Zrt. felhőszoftver szolgáltatásával minimális költséggel tudják biztosítani. A LIBRA bevezetését sok megbeszélés, a folyamatok közös áttekintése és ezeknek egy teszt rendszerben a Librával történő összehangolása előzte meg, melynek keretében kiderült, hogy mely pontokon van szükség a LIBRA3s célirányos továbbfejlesztésére.
3
03. Bevezetés
A LIBRA3s integrált vállalatirányítási szoftver bevezetésére első körben csak a központban és a mintaboltban került sor, miután a kért fejlesztések elkészültek. Ilyen volt például a bizományos vevői rendelések folyamatának kialakítása. Az indulást nagymértékben segítette a szükséges törzsadatok és bizonylatok egyszerű migrálását lehetővé tevő Interface modul, mellyel többek között a sok ezer cikkből álló törzset is sikerült rövid idő alatt befogadni. A második lépés, a felhő alapú szolgáltatás bevezetése. A felhőszoftver vagy más néven cloud szoftver bevezetése új helyszínek és kollégák bevonása – a már addig is a Librával dolgozó munkatársaknak köszönhetően – zökkenőmentesen ment.
Az indulást nagymértékben segítette az egyszerű migrálást lehetővé tevő Interface modul, mellyel a sok ezer cikkből álló törzset is sikerült rövid idő alatt befogadni.

BRAGA

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás

LIKVID

pénzügyi nyilvántartások vezetése

PÉNZTÁR

házipénztár kezelése

SZÁMLA

értékesítés és számlakészítés

TÁRGYI

eszközök nyilvántartása

KÉSZLET

készletnyilvántartás

RENDEL

árajánlatok, rendelések, árképzések

NAPTÁR

naptár

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!