Adu Oktatási Központ

Adu Oktatási Központ Csepel Kft.

Áttekintés

A Csepel Oktatási és Szolgáltató Kft. felnőttoktatás keretében államilag elismert képzéseket folytat. Az államilag finanszírozott munkaerő-piaci képzések mellett kiszolgálják a vállalatok és egyének képzési igényeit, Budapesten és az ország 7 régiójában is.

TEVÉKENYSÉG

Oktatás, felnőtt képzés

ALKALMAZOTTAK SZÁMA

9 fő

ÉVES ÁRBEVÉTEL

134,44 M Ft (2012)

RENDSZER

LIBRA3s Integrált Ügyviteli Rendszer

BEVEZETÉS ÉVE

2006

FELHASZNÁLÓK SZÁMA

6 fő

A folyamat

Az együttműködés lépései

03 LÉPÉS

1
01. Felismerés
Az oktatási intézmény DOS alapú LIBRA integrált vállalatirányítási rendszert használt könyvelésére korábban, ezt szerették volna modern Windows alapú, integrált vállalatirányítási rendszerre cserélni.
2
02. Kiválasztás
A cég azért döntött a LIBRA ügyviteli szoftver modern verziója mellett, mert egy konferencián hallottak az új ügyviteli szoftverről, s mivel több éve megelégedéssel használták a LIBRACOM ügyviteli szoftvert, valamint ismerték a szállítót is, így hamar eldöntötték a rendszer cseréjét.
3
03. Bevezetés
A megrendelés után kb. 1 héttel készen volt a régi LIBRA ügyviteli szoftver átkonvertálása, ezután következett a betanulás, mely mindössze 1-2 hetet vett igénybe, hiszen a régi és az új LIBRA ügyviteli szoftver a számlázó rendszer kezelhetőségében hasonlít egymásra. A kezdeti nehézségeket hamar sikerült megoldani, a LIBRA integrált ügyviteli rendszer bevezetését követően a számlázás, házipénztár és tárgyi eszköz kezelés feladatainak megoldása könnyebbé, egyszerűbbé, jobban kezelhetőbbé vált. Az integrált LIBRA könyvelési rendszer előnye, hogy sokkal gyorsabban jutunk a kívánt információkhoz.
Az integrált LIBRA könyvelési rendszer előnye,
hogy sokkal gyorsabban jutunk a kívánt információkhoz.

Adu Oktatási Központ

Bevezetett modulok

MÉRLEG

főkönyv vezetése, beszámolók készítése, adatszolgáltatás

LIKVID

pénzügyi nyilvántartások vezetése

PÉNZTÁR

házipénztár kezelése

SZÁMLA

értékesítés és számlakészítés

TÁRGYI

eszközök nyilvántartása

KÉSZLET

készletnyilvántartás

Próbálja ki rendszereinket, és szerezzen rólunk első kézből tapasztalatot!